KLOAKSERVICE DØGNVAGT:
RING 56 44 01 01 ELLER SKRIV PÅ JN@FUGATO.DK

Akut hjælp og langsigtet forebyggelse af kloakproblemer

Hos Fugato går vi gerne i dybden og løser dine akutte kloakproblemer. Vi tilbyder også forebyggende installationer og serviceydelser som f.eks. mobile toiletter til events. Kontakt os, og hør mere.

Kloakservice er et omfattende arbejdsområde, der kræver indsigt og erfaring med ofte meget komplekse installationer. Opgaverne kan være akutte, når afløb og kloakker er stoppet til og skal repareres omgående. Men de kan også være mere langsigtede, som når du fx gerne vil holde rotter og oversvømmelser væk.

Fugato er behjælpelig med alle former for kloakservice, og vi har både mandskab, maskiner og biler til at løfte opgaven fagligt forsvarligt og langtidsholdbart. Toiletter, afløb og kloakker skal holdes i god form for at tjene deres formål og den offentlige hygiejne. Den opgave påtager vi os gerne.

Døgnservice – Vi rykker ud her og nu
Er rødderne fra træet gået i kloakken, er afløb stoppet til, eller er kloakvandet steget op i kælderen, rykker vi gerne hurtigt ud og afhjælper problemet. Vi servicerer både private og erhvervskunder.

Vi rådgiver på lang sigt
Brug vores ekspertise til at lukke af for rotter og oversvømmelser efter skybrud. Vi kan rådgive om f.eks. rottespærre og højvandslukke, og vi indgår gerne en serviceaftale om eftersyn af installationerne.

Kloakservice med døgnvagt på hele Bornholm
Kontakt specialisterne, når du har særlige ønsker. Fugato udfører tv-inspektion af rør, renovering af kloakker, strømpeforing og udlejning af mobile toiletter til større arrangementer på hele Bornholm.

Kloakservice: Vores specialer

Her får i den første af de tre nye reklamefilm
“Så e dejn klârad”

Slået op af Fugato A/S i Onsdag den 8. marts 2017