TV-Inspektion til kloak­eftersyn

TV-inspektion af alt – fra kloakrør, afløb og dræn til kanaler og industrirør

Med Fugato får du en partner, der kan kigge om hjørner og dybt ned i jorden. Vores tv-inspektion giver indsigt og sikker viden, og vi har også helt kompakte kameraer, der kan filme rør med meget små dimensioner som fx under din køkkenvask.

Er kloakken ofte stoppet til eller du har mistanke om brud, revner eller brug for at få overblik over din kloak og dens tilstand, er en TV-inspektion den mest effektive og hurtigste løsning til dette.

Kloakeftersyn med kloakrapport

Vi udarbejder kloakrapport med digitale billeder ved rørskader, så der foreligger dokumentation ved forsikringsskader. Vi sender gerne rapport og billeddokumentation direkte til dit forsikringsselskab, så du ikke skal bruge tid på det.

Forsikringsdækning af kloakeftersyn

Din husforsikring vil oftest dække udgifterne til tv-inspektionen, hvis det viser sig, at der er brud på røret. Hvis der er skader på dit kloaksystem, kan vi også udbedre dem for dig da vi er autoriserede kloakmestre.

Få et møde med en autoriseriet kloakmester om en kloakinspektion

Har du mistanke om skader eller skadedyr i kloaksystemet? Eller brug for en TV-inspektion kloaken før et huskøb? Så ring til os på 56 44 01 01 og aftal en gennemgang af vores autoriserede kloakmester.

Inspektionen udføres med et lille kørende fjernstyret kamera. Kloaksystem bliver gennemgået og optagelserne gemmes og vurderes af den autoriserede kloakmester som udarbejder en rapport, som du kan bruge som dokumentation.

Pris på TV-Inspektion med kloakeftersyn

Ring til Fugato på 56 44 01 01 og beskriv problemet og få et overslag på prisen for et kloakeftersyn med TV-inspektion.

Image
Image

AFDELINGSLEDER KLOAKSERVICE

tlf. 56 44 01 01 eller jn@fugato.dk

Feltet bedes udfyldt
Feltet bedes udfyldt
Feltet bedes udfyldt
Feltet bedes udfyldt
Feltet bedes udfyldt
Feltet bedes udfyldt
Feltet bedes udfyldt

Fugato logo