Liftudlejning på Bornholm

Udlejning af knæklift

Liftudlejning er en effektiv løsning til at løfte og transportere materialer

Leder du efter en nem og sikker måde at løfte materialer og varer til høje steder på? Så bør du overveje liftudlejning. Vi tilbyder 2 forskellige knæklift i 2 vægtklasser.

Sikkerhed i fokus

Sikkerhed er altid en prioritet hos os, og alle vores lifte opfylder relevante sikkerhedsstandarder. Vi sørger også for, at du og dit personale får en grundig instruktion i sikker brug af liftene.

Book din lift i dag

Book en lift hos os i dag og oplev den effektive løsning til at løfte materialer og varer til høje steder. Kontakt os for yderligere information og tilbud.

Knæklift 408kg

Den har firhjulstræk og firhjulsstyring, hvilket gør den meget manøvreredygtig Stop & GO system, for et grønnere miljø og en bedre brændstoføkonomi. Manitou 160 ATJ+ er en knækarmslift, hvilket gør den i stand til at komme ind over forhindringer. Liften har Stage 5 motor, som reducerer udledning af partikler. High Capacity kurv med tilladt vægt på 408 kg.

Læs mere her

Image

Knæklift 200kg

Skal du beskære træer, skifte et loftsvindue, pudse vinduer, renovere tag, male gavle eller skifte sternbrædder i op til 17 meters højde eller ud til 7,5 meter fra liftens centrum kan du med fordel leje vores alsidige Traccess 170 lift. Den har knækarm, som vil sige, at sidste del af kranen kan lave yderligere to knæk på i alt 2,1 meter. Så man kan komme ind over, under og igennem selv de meste udfordrende steder.

Læs mere her

Image

Fugato logo