Om Fugato

Fugato har åbent for personlig henvendelse i administrationen på Kannikegårdsvej 15 samt på tlf. 56 44 01 00 i følgende tidsrum:

mandag til torsdag kl. 07.00 - 15.30
fredag kl. 07.00 - 14.00

Entreprenør, Balka, Nexø, Bornholm

Hos Fugato kan vi mere end du tror

Fugato A/S er en sammenslutning fra 1. januar 2005 af Nexø Renovation og Burmeister samt Johannes Pihl A/S. Sammenslutningen blev skabt for at udnytte fælles fordele som en større og stærkere bornholmsk virksomhed.

 

Johannes Pihl A/S blev grundlagt af Johannes Pihl i 1950.

Den ene af Ocean Prawns stiftere, Birger Pedersens landbrugsinteresse førte i 1982 til, at Ocean Prawns, som i dag ejer 100% af Fugato A/S, købte Johannes Pihl.

Nexø Renovation blev grundlagt i 1975 af Kent Jensens familie. I 2002 opkøbte Kent Jensen vognmandsvirksomheden Burmeister af Leif Burmeister og slog disse to virksomheder sammen til Nexø Renovation og Burmeister.

Kent Jensen solgte i 2014 sin andel af Fugato A/S til Ocean Prawns. dermed er Ocean Prawns eneejer af Fugato A/S.

Fugato A/S var godt på vej med 60 dygtige, loyale og motiverede medarbejdere til de udfordrende opgaver.

I 2004 blev der igangsat en proces der skulle munde ud i en sammenlægning af to gamle Bornholmske virksomheder, nemlig Johannes Pihl A/S og Nexø renovation & Burmeister. Som en del af denne proces skulle der findes et navn til det nye firma samt et nyt logo samt en design linje.

Valget faldt på det Italienske ord Fugato, som nyt firmanavn og fusionen blev en realitet i løbet af 2005. Fugato betyder på Italiensk “samspil mellem flere instrumenter” – det er ambitionen at de gamle firmaer, som fusionerede, gennem samspil skal skabe værdi for kunderne, medarbejderne og aktionærerne.

Med et afsæt i de fusionerende virksomheders arbejdsområder, udfører vi i dag serviceydelser til det bornholmske samfund på en lang række områder, såvel til private virksomheder, offentlige kunder som private borgere.

Fugato A/S udfører Ø-dækkende service inden for bl.a.:

Organitationsdiagram
Organisationen
Ejerskab
Bestyrelse
Sponsorater
Miljø- & arbejdsmiljø
Salgs- og leveringsbetingelser
Privatlivspolitik
Forbrugerklager
Brug af cookies

Fugato logo