Isoleringssuger på Bornholm

Ring til Jens og få et uforpligtende tilbud på isoleringssuger

Effektiv fjernelse af isoleringsmateriale med tørsuger

Hvis huset, virksomheden eller foreningen har haft vandskade, skadedyrsangreb eller andet der har ødelagt isoleringen kan det være nødvendigt at fjerne ødelagte isolering for at etablere en ny effektiv isolering af boligen. Dette sker let og effektivt med en tørsuger, også kaldet isoleringssuger.

Hvad er en isoleringssuger / vakuumsuger / tørsuger?

En isoleringssuger, også kaldet vakuumsuger eller tørsuger er en kraftig (15kW) benzindrevet støvsuger, med et 150 mm bredt og mange meter langt og stærkt stærkt rør til sugeren der kan suge store elementer som isoleringsbats, løse lecakuger, knuste gasbetonblokke og andre rester fra byggeri op, hurtigt og effektivt. Og da selve vakuumsugeren står udenfor er det med minimal støvgener sammenlignet med manuel fjernelse af ødelagt isolering med enten hænderne eller en traditionel støvsuger.

Kontakt Jens for et uforpligtende tilbud på fjernelse af isolering

Ring til Jens på telefon 56 44 01 01 for mere information eller spørgsmål – samt for et uforpligtende tilbud på fjernelse af isolering med isoleringssuger.

Miljøvenlig og billig fjernelse af ødelagt isolering

Fugato hjælper med fjernelse af ødelagt isolering. En isoleringssuger er en miljøvenlig og effektiv måde at fjerne det beskadigede eller utidssvarende isoleringsmateriale. Når der suges eksempelvis mineraluld bliver det komprimeret under opsugningen og fylder derfor mindre når det skal bortskaffes, det minimerer også tidsforbrug og dermed prisen i forbindelse med opgaven. 

Isoleringssugeren bruges til fjernelse af isolering med vakuum og kan bruges svært tilgængelige steder som lofter, krybekældre, skråvægge, skunk, hulmur og andet.

Fordele ved sugning af isolering, i forhold til manuel fjernelse af isolering, kan blandt andet nævnes:

  • Lettere at komme til på snævre og svært tilgægelige steder som lofter, krybekældre, skråvægge, skunk, hulmur og andet
  • Færre støvgener, da maskinen er bygget til formålet og typisk står udendørs
  • Tidsbesparende og dermed hurtigere og billigere renovering
Image

Uforpligtende tilbud

tlf. 56 44 01 01 eller jn@fugato.dk

Feltet bedes udfyldt
Feltet bedes udfyldt
Feltet bedes udfyldt
Feltet bedes udfyldt
Feltet bedes udfyldt

Fugato logo