Tagrenderens på Bornholm

Professionel rensning af tagrender uden stige

Tagrenderens uden lift eller stige

Med vores smarte teleskopsystem med kamera udfører vi tagrenderens: Med støvsugning af tagrender kan vi operere i op til 12 meters højde uden brug af lift, stillads eller stige. Dermed kan bolig og erhverv spare penge på tagrenderensning.

Tagrenderensning med lift

Vi kan også suge tagrender i ubegrænsede højder med vores egen lift når det ikke er muligt at rense tagrenderne fra jorden. Vi kan ved at kombinere teleskopsystem og vores 17 meter lift tagrenderense de fleste tagrender på Bornholm.

Vi tømmer tagbrøndene samtidig med en slamsuger og så hele systemet er rent.

Tagrenderensning forebygger og afhjælper

  • Stoppede nedløbsrør
  • Tilstoppede faskiner
  • Tilstoppede kloakker
  • Overløb fra tagrende
  • Bukkede tagrender
  • Algedannelse som følge af overfyldt tagrende
  • Beskidt vand og andet fra tagrender kan tilsmudse og nedbryde facaden
  • Forlænger levetiden på tagrender og nedløbsrør

Hvorfor er tagrenderens nødvendigt?

Manglende tømning af tagrender kan føre til ophobning af blade og andet, og kan i sidste ende medføre skader på tagrenden eller huset. Det kan være alge- eller svampeskader hvis tagrenden bliver fyldt og vandet løber over, eller selve nedløbsrøret bliver tilstoppet. Tagrendesugning kan forebygge dette. Forsikringen dækker ikke skader hvis de er opstået pga. manglende tagrenderensning / vedligehold. Samtidig er levetiden på tagrender og nedløbsrør længere med regelmæssig rensning af tagrenden.

Image
Image

Uforpligtende tilbud

tlf. 56 44 01 01 eller jn@fugato.dk

Feltet bedes udfyldt
Feltet bedes udfyldt
Feltet bedes udfyldt
Feltet bedes udfyldt
Feltet bedes udfyldt

Få ro i sindet med en tagrenderensning serviceaftale

Få støvsuget tagrenderne i faste intervaller til en fast lav pris. Vi tager ansvaret for at tagrenderne er renset, inden det bliver et problem, og du får ro i sindet. Lad os komme med en vurdering og et prisoverslag i forhold til dine behov. Ring til Jens på 56 44 01 01

Få pris på rengøring af tagrender

Ring til Jens på 56 44 01 01 i dag og få et uforpligtende tilbud på professionel og effektiv rengøring af tagrenderne på jeres bygning.

Fugato logo