Værksted for lastbiler, landbrugsmaskiner, traktorer og entreprenørmaskiner

Lastvognsværksted i Nexø, Bornholm

Fugatos lastvognsværksted reparerer alle former for lastbiler og varevogne på eget værksted hvor vi bl.a. servicerer og vedligeholder alle vores renovations- og lastbiler samt det øvrige materiel vi anvender. Vi klarer alt, fra de helt små opgaver op til de største lastvogne.

Vi kan reparere din lastbil uanset mærke, model, årgang eller opbygning, det gælder også, hvis du skal have repareret en hydraulikslange eller have svejset noget på lastbilen. Vi skaffer reservedelene hurtigt via vores faste samarbejdspartnere.

Traktorværksted

Vi servicerer og reparerer både traktorer, anhængere og andre landbrugsmaskiner.

Klargøring til syn

Hvad enten din lastbil, landbrugsmaskine, traktor eller entreprenørmaskiner har brug for klargøring til syn, det lovpligtige eftersyn, service, reparation, montering af hydraulikanlæg og hydraulikslanger står vores mekanikere klar på værkstedet på Balka, Bornholm.

Vores værksted er også udstyret med en smedeafdeling som kan klare det meste.

Dygtige mekanikere

Vi har mange års erfaring med service og reparation af lastvogne, landbrugsmaskiner, traktorer og entreprenørmaskiner. Uanset hvad du har af udfordringer: Om det er skader eller defekter, så skal vi nok finde frem til fejlen og udbedre den.

Vores mekanikere er kvalitetsbevidste og der er høj kvalitet i vores reparationer og service og vi har stor rutine og erfaring da vi dagligt servicerer, reparerer og vedligeholder alle vores egne skovningsmaskiner, entreprenørmaskiner, traktorer, renovations- og lastbiler.

Kontakt værkstedet

Er du interesseret i at høre om hvordan vi kan servicere dig og dine maskiner så ring til vores værkfører, Klaus Nielsen på telefon 20 29 83 09

Fugatos værksted på Bornholm