Sponsorater fra Fugato

Fugatos sponsorpolitik

Fugato A/S støtter folkelige sociale- og motionsarrangementer på Bornholm.

Vi tror på at et langt og godt liv kræver en sund livsstil med gode vaner inden for motion, ernæring og det sociale liv. Vi ser vores sponsorater som et middel til aktivt, at påvirke bornholmernes livsstil i den rigtige retning. Gennem vores sponsorater ønsker vi at medvirke til en sundere livsstil blandt mennesker på Bornholm. Samtidig vil vi gerne vise, at vi aktivt påtager os et medansvar for dette. Dette gør vi ved at støtte initiativer, der aktiverer bornholmerne gennem motion og social aktivitet. For at flest muligt kan få glæde af vores sponsorater, støtter vi inden for organiseret breddeidræt og motion, samt andre organiserede sociale aktiviteter. Vi støtter således ikke enkeltpersoner, private virksomheder, private arrangementer eller enkelt arrangementer.

Fugato A/S sponsorerer følgende

Etape Bornholm

Vi har igennem nogle år haft et godt samarbejde med Etape Bornholm, hvor det bl.a. er vores firmanavn der står på startnumrene, og vi er deres GULDSPONSOR. Sponsorering af Etape Bornholm passer rigtigt god til vores holdninger. Dels er vi en virksomhed der arbejder med sundhed/trivsel og tilbyder motions- og trivselsarrangementer til vores medarbejdere. Derfor passer et sponsorat til Etape Bornholm god samen med vores værdier, og det vi gerne vil stå for. Dels ønsker vi at støtte arrangementer, der kan skabe vækst og beskæftigelse på Bornholm. Her passer Etape Bornholm også godt ind, da arrangementet tiltrækker en stor mængde turister til øen, som skal indkvarteres, forplejes og opleve Bornholm. Løberne tager også ofte resten af familien med til øen – så alt i alt et godt arrangement for turismen og beskæftigelsen på Bornholm.

WONDERFESTIWALL

Vi har igennem nogle år haft et godt samarbejde med Wonderfestiwall, hvor vi er deres GULDSPONSOR. Det er os, der står for at opstille og tømme deres kloaktanke med vores slamsugere. Vi tager os også af affaldet fra Wonderfestiwall, vi leverer affaldscontainerne og kører affaldet til Bofa i vores renovationsbiler.

Vi er en virksomhed der ud over, at arbejde  med motion og sundhed også lægger vægt på trivsel på arbejdspladsen. Derfor passer et sponsorat til Wonderfestiwall godt sammen med vores værdier, og det vi gerne vil stå for. Vi ønsker at støtte arrangementer, der kan skabe vækst og beskæftigelse på Bornholm. Da festivallen tiltrækker en stor mængde turister til øen, skaber dette arrangement glæde for bornholmere og turister på Bornholm.

Største delen af vores sponsorbudget går til Etape Bornholm og Wonderfestiwall, men ud over disse store sponsorater, støtter vi også følgende foreninger.

Snogebæk Havnefest (Poulsker Idrætsforening)
Nexø Motions Cykel Club
Viking Atletik
Rønne Idræts Klub                                                                                          

Guldsponsor for Etape Bornholm

Fugato er Guldsponsor for Wonderfestiwall i Allinge